Una aposta per l’alimentació saludable

A TVA2, l’alumnat cerca diferents amanides a internet, selecciona les que els semblen més apetitoses, identifica els ingredients amb pictogrames, cerca el preu en supermercats online, fa el càlcul corresponent i comunica per correu electrònic (a la direcció del centre), el cost total de les amanides que es pretenen cuinar. Aquest és el procés previ a la producció de les receptes.

Aquest curs, a l’assignatura ”Alimentació saludable”, el treball s’ha focalitzat en la preparació d’amanides, els plats saludables per antonomàsia, donats els ingredients vegetals que contenen. 

Les receptes de les amanides que han elaborat fins a la data són les següents:

  • Amanida de tonyina
  • Amanida de cigrons 
  • Amanida de formatge fresc i cogombre

A continuació us ensenyem com hem fet l’amanida de formatge fresc i cogombre:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>