Mengem SALUDABLE, mengem FRUITA!!!

Un any més, l’escola participa en el Pla de Consum de Fruita a les escoles. Una iniciativa de la Unió Europea de Catalunya, i coordinada conjuntament amb els departaments d’Agricultura, Salut i Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Aquesta iniciativa té com a objectiu augmentar el consum de fruita i incidir en la necessitat d’una alimentació saludable.  

El consum de fruita consisteix amb la distribució gratuïta  de fruita fresca a les escoles durant el curs escolar. La fruita es distribueix en funció de l’estació de l’any, la proximitat del centre a la producció i la qualitat. 

L’alumnat de TVA ens expliquen com van realitzar el repartiment de la fruita als companys/es per a què poguessin esmorzar o berenar. Aquest mes de novembre ens va arribar: mandarina, pera i raïm.

En l’assignatura de “Servei de Restauració”, vam decidir entre tots el companys/es de la classe ser els encarregats de repartir la fruita als nostres companys/es i amics i amigues de l’escola. 

Per repartir-la vam organitzar-nos de la següent manera: 

  • Primer que tot i molt important, vam desinfectar el lloc on haviem de preparar. En aquest cas, va ser nostra aula. 
  • Després cadascú de nosaltres  ens vam organitzar per realitzar les tasques: netejar les fruites, secar-les i repartir-les en les diferents bosses. 
  • Finalment, vam repartir les bosses a totes les classes. 

Desitgem que us hagin agradat!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>