Jornades Erasmus+ a Cuenca

Més de 500 docents de tot Espanya s’han donat cita a les jornades de formació Inicial de Projectes d’Associacions d’Intercanvi Escolar “Erasmus + 2019” (en la modalitat KA229 Socis) que se celebren al campus universitari de Cuenca. Entre tot aquest col·lectiu, nosaltres hi hem estat presents en relació al projecte Erasmus+ “Progression from school to adulthood in SEN” en que estem participant

Aquestes jornades estan organitzades pel Servei Espanyol per a la Internacionalització de l’Educació (SEPIE), organisme adscrit al Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats, que actua com a Agència Nacional del programa Erasmus + de la Unió Europea en els àmbits de l’educació i la formació.

Es van tractar una gran quantitat d’aspectes relatius a l’organització i funcionament d’aquests programes en una agenda molt atapeïda. A més, vam tenir l’oportunitat de conèixer els responsables dels més de 900 programes concedits a tota Espanya amb els qui vam poder intercanviar dubtes i coneixements. Aviat, a finals d’octubre, tindrem la nostra primera mobilitat: a Leeds, al Regne Unit.

El present projecte ha estat finançat amb el suport de la Comissió Europea. Aquesta publicació és responsabilitat exclusiva del seu autor. La Comissió no és responsable de l’ús que se’n pugui fer de la informació aquí difosa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>