Gràcies, Agustí!

El passat 18 de febrer, vam acomiadar de la seva tasca professional, una de les persones amb més antiguitat de l’escola, el nostre estimat Agustí Garcia. Amb 36 anys d’entrega i dedicació al nostre centre, ha deixat una important petjada tant a l’alumnat com al professorat que hem tingut la sort de conviure i compartir moltes i molt bones experiències amb ell. Ha estat un orgull i un privilegi per totes i tots. 

                         

Per aquest motiu, li hem volgut demostrar la nostra gratitud en un acte amb diferents moments: moments amb els responsables de la Fundació, moments amb els i les alumnes i moments amb els seus companys de trajecte, el claustre.


En un un acte emotiu de reconeixement a tota la seva trajectòria, i acompanyat per Guardet Lo Cantador, vam oferir-li uns obsequis fets i pensats des del cor perquè comenci amb il·lusió aquesta nova etapa de la seva vida. No és fàcil, però, deixar el que ha estat la teva vida i la teva casa durant tants i tants d’anys, sobretot quan un estima amb tot el cor la seva feina com ell. Per això, ell ha pres la decisió de seguir venint els divendres i seguir aportant el seu granet de sorra, com a voluntari, a la nostra escola. Nosaltres no podem estar més contents amb la seva decisió!! 

Gràcies per tot, gràcies per tant, AGUSTÍ!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>