EL CALENDARI

A la classe tenim un calendari per conèixer el dia de la setmana que estem, el dia i el mes. També hi posem si hi ha alguna festa, si tenim alguna excursió, alguna activitat diferent…així ens podem organitzar millor el nostre dia a dia.

Aquest calendari el canviem els primers dies del mes i ho fem així:

1.- Ordenem els nombres  de l’1 al 31 i en una taula posem els de color blanc (els dies que anem a l’escola) i els de color roig (els dies de festa).

                                         

2.- Posem el mes que estem i comencem a posar els nombres al lloc, repectant el dia de la setmana que és i si hi ha algun dia de festa a assenyalar.

                                                    

 

                                           

 

3.- Quan tenim el calendari amb tots els nombres ben posats, recordem si hi ha alguna activitat en aquell mes i li enganxem el pictograma corresponent al dia de l’activitat.

 

Un cop tenim el calendari ja ben col·locat, cada dia en arribar assenyalem en una fletxa el dia de la setmana que és i el dia del mes.

                                     

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>