Cloenda de les xerrades formatives per a famílies

La formació de la sexo-afectivitat dels fills va anar a càrrec de Gemma Deulofeu, psicòloga especialitzada en Sexualitat i Teràpia de parella i família.

Per començar Gemma va preguntar als assistents que volien saber o els preocupava d’aquest tema i partint de les inquietuds i dubtes expressats per les famílies sobre  la sexualitat dels seus fills va desenvolupar la xerrada. Durant la formació va  ressaltar la importància de la prevenció dels abusos sexuals, cal ajudar  als fills a diferenciar  el que poden consentir i el que no. Finalment va aportar vídeos i materials formatius  per treballar  la sexualitat a casa.

 

Amb la xerrada de sexualitat donem per finalitzades les formacions on-line per famílies d’aquest curs. Esperem reiniciar-les el proper curs amb noves temàtiques que siguin del vostre gust.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>