ANGLÈS (del 30 de març al 3 d’abril)

Hola a tothom!

Espero que estigueu tots molt bé encara que imagino que estareu una mica avorrits. Per tal que estigueu entretinguts, us he preparat un recull d’activitats d’anglès per fer aquesta setmana. 

La setmana passada us vaig enviar una recepta en anglès perquè la féssiu amb la vostra família, si teníeu l’oportunitat. Espero que us hagi agradat. 

Aquesta setmana haureu d’escollir el menjar que més us agradi i escriure la recepta, pas a pas, en anglès. De les receptes que m’envieu n’escolliré algunes per provar de fer-les a casa meva.

A més, per tal de no oblidar el que estem treballant a classe, us proposo fer una fitxa “about expeditions”. Us la podeu descarregar a continuació:

FITXA “ABOUT EXPEDITIONS”

Per últim, entreu a la pàgina web: https://learnenglishkids.britishcouncil.org/es/short-stories/dogs-life i escolteu la història del gos Dino. Després descarregueu-vos la fitxa i contesteu els exercicis que es proposen sobre la història. 

FITXA “A DOG’S LIFE”

Per acabar, desitjo que passeu una molt bona setmana!!

2 comentaris

  1. ERIK MUÑOZ RUIZ

    HOLA SOY ERIK MUÑOZ DE 5-A . COMO ENVIO LA RECETA ?. LOS DEBERES QUE VOY HACIENDO LOS ENVIO ALGUN CORREO O LOS GUARDO PARA LA VUELTA? GRACIAS Y SALUDOS A TODOS LOS PROFES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>