ANGLÈS (del 23 al 27 de març)

Per tal de treballar els continguts de l’àrea d’anglès us proposem les següents activitats:

    1. Repassar els temps verbals que vam treballar a classe l’últim dia: verb to be, present simple, present continuous, can, etc. 
    2. Elaborar la recepta de cuina d’un pastís típicament anglès: carrot cake a partir de la informació que es facilita a continuació:

Ingredients

Cake

1 1/3 cups oil

2 cups Sugar

4 Eggs

2 1/2 cups Flour

2 teaspoons Baking Powder

2 teaspoons Baking Soda

2 teaspoons Cinnamon

1 teaspoon Salt

1 teaspoon Vanilla Extract

1/2 teaspoon Ground Mace

3 cups Grated Raw Carrots

1/2 cup Chopped Nuts

Frosting

8 tablespoons Butter (softened)

12 ounces Cream Cheese (softened)

5 cups Powdered Sugar

2 teaspoons Vanilla Extract

Directions:

  1. Preheat oven to 350 degrees. Grease and flour 3- 9? round cake pans.
  2. Beat oil, eggs, sugar, and vanilla together. Sift flour, salt, baking powder, baking soda, cinnamon, and ground mace together into a medium-sized bowl. Into the egg mixture, add flour and oil alternately until well combined. Stir in carrots and nuts.
  3. Bake 30-40 minutes or until toothpick comes out clean. Let stand for 10 minutes then turn cakes out onto cooling racks.
  4. While cake bakes, blend the margarine and cream cheese together. Slowly add the powdered sugar and vanilla.
  5. After cakes cool, begin stacking the layers, icing in between layers then on top of final layer and around sides. Sprinkle with extra nuts if desired. Enjoy!

 

Després cerqueu informació sobre aquest postre, d’on prové, qui el va inventar, quins ingredients s’utilitzen, etc… També us animem a fer-vos fotos mentre feu el pastís.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>