CONTES EN LÍNIA!

Si us agraden les històries i voleu passar una bona estona gaudint de contes en directe, us facilitem la programació d’activitats que la xarxa de Biblioteques de Barcelona ha organitzat a través del seu compte d’Instagram.

Contes en directe per Instagram
Totes les activitats es faran en directe des del compte d’Instagram BibliotequesBCN_ACasa

Dilluns 27 d’abril

La veritable història del Drac, a les 11h
A càrrec de Rah-mon Roma
Diuen que Sant Jordi va matar el drac, però t’has cregut mai aquesta història? Escolta la veritable història del drac. No te la perdis. Amb il·lustracions originals de Mercè Galí.

El far de la fi del món, a les 13h
A càrrec d’Agusti Farré
Contes de mar embruixat. En la parla del tarragonès.

Dimarts 28 d’abril

L’àvia que sap trobar estrelles, a les 13 h
A càrrec de Cesca Vadell
Les aventures d’una nena i la seva àvia que creaven juntes les seves pròpies versions de les històries i dels contes que ja coneixien. En la parla de les Illes Balears.

Contes en secret, a les 16 h
A càrrec de Susagna Navó
Diuen que tots els contes tenen un elefant-sorpresa i jo he pogut comprovar que molts tenen secrets amagats. Sorpreses i secrets que descobrirem junts. Jugarem a trobar què s’amaga darrere les paraules.

Dimecres 29 d’abril

El Carnaval dels animals, a les 10 h
A càrrec de Musicològics
A partir de l’obra El Carnaval dels animals de Saint-Saëns ens endinsarem en un univers musical acompanyats de molts animals. Gaudirem d’una estona de música en família amb molts materials musicals.

L’illa d’en Lluís, a les 12 h
A càrrec de Mon Mas
L’ovella Paquita, cansada de dur una vida monòtona, decideix deixar el ramat i anar a veure món, començant per la ciutat. A banda d’anar a escoltar òpera, visitar el zoo i prestar llibres a la biblioteca municipal, acabarà descobrint l’edifici on viu el Lluís Farré, escriptor i il·lustrador. A la mateixa illa de cases, en altres pisos, s’hi allotgen el nen dels Anglada i una nena que devora els llibres. Espectacle de petit format basat en els llibres d’en Lluís Farré.

Bimbirimboo!, a les 16 h
A càrrec de Susana Tornero
Contes amb kamishibai. Històries amb gust de mar, de la Mediterrània i més enllà. En la parla de l’Alt Empordà.

Dijous 30 d’abril

Jocs de falda per al Petit Ós, a les 11 h
A càrrec de Judith Navarro
Sessió especial per als més petits amb poemes, jocs de dits i gestos. Perquè la poesia no s’ensenya, només s’aprèn per imitació després d’haver-hi jugat.

Desmuntant Gianni Rodari, a les 13 h
A càrrec de Rah-mon Roma
Desmuntem Gianni Rodari en la primera “entrega”. Contes i cançons commemorant el centenari del naixement de Gianni Rodari.

Contes del mar, a les 16 h
A càrrec de Cesca Vadell
Història d’una exploradora que viatja per l’illa de Mallorca i busca els contes que la terra i l’aigua han amagat. En la parla de les Illes Balears.

 

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>