La lluna Calsina

Dimarts va visitar-nos a l’escola la Núria, per parlar-nos de l’artista Ramon Calsina i Baró, ja que la setmana vinent els nens i nenes de primer tindrem l’oportunitat d’observar una de les seves obres més importants al Museu Deu (El Vendrell). 

Vam estar atents per aprendre moltes coses sobre Calsina, el qual fou un pintor i dibuixant català que des de petit va mostrar interès pel dibuix. Un cop finalitzada la sessió, vam crear les nostres petites obres d’art a l’aula plasmant alguns dels elements que pintava l’artista als seus quadres; com les estrelles, els globus, la torre de les Aigües o la lluna.

Cal ressaltar que l’educació artística ajuda que els/les alumnes aconsegueixin un gran desenvolupament en l’àmbit emocional i social, ja que ajuda a activar moltes parts del cervell, treballa la imaginació, estimula el desenvolupament del nen/a a socialitzar-se, a expressar les seves emocions i li ofereix seguretat i autoestima. Competències que, sense dubte, ajuden al creixement personal de l’alumne. 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>