BEQUES DE MENJADOR CURS 2020-2021

Us comuniquem que ja podeu sol.licitar l’ajut individual de menjador per al proper curs. Les sol.licituds per aquesta convocatòria s’han de presentar de forma telemàtica, a través de la Seu Electrònica del Consell Comarcal del Baix Penedès (http://www.ccbp.cat/). A la mateixa pàgina web del Consell trobareu un tutorial de com fer la sol·licitud electrònica en català i en castellà i un accés directe a la sol·licitud.

Si necessiteu consultar l’identificador IDALU del vostre fill/a per sol.licitar la beca de menjador ho podeu fer a través de la web del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya: http://ensenyament.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/identificador-alumne.

No obstant, depenent de l’evolució de la pandèmia, s’habilitaran formes de presentació de sol·licituds de forma presencial. Ja us informarem.

TERMINIS:
  • Les sol·licituds es podran presentar de forma telemàtica a partir del dia 8 de juny de 2020 i romandrà oberta durant tot el curs escolar 2020-21.
  • Els alumnes que sol·licitin beca de menjador, hauran de tenir, obligatòriament DNI o NIE.

CRITERIS PER ATORGAMENT D’AJUTS (orientatiu)

  1. El llindar es calcularà en funció dels membres computables de la unitat familiar i per l’agregació de les unitats de consum que es detallen a continuació:
  • Primer adult (sustentadors principals): 10.981,40 €
  • Segon adult (sustentadors principals): 5.490,80 €
  • Altres adults que integren la unitat familiar diferents dels sustentadors principals: 2.745,35 €

Per cada nen de la unitat familiar: 3.294,45 €

Si la renda familiar anual, calculada d’acord amb el que estableixen les bases, no supera aquest llindar, es concedirà un ajut de fins al 50% del cost del servei de menjador. Les sol·licituds que estiguin per sobre d’aquest llindar constaran com a denegades.

  1. No tenir un volum de negoci superior a 155.000,00 € calculat sumant els volums de negoci de tots els membres computables de la unitat familiar.
  2. Podran optar als ajuts les unitats familiars en què la suma de tots els rendiments nets reduïts del capital mobiliari més el saldo net positiu de tots els guanys i pèrdues patrimonials pertanyents als membres computables de la família, excloent les subvencions rebudes per a l’adquisició o rehabilitació de l’habitatge habitual i, en el seu cas, la renda bàsica d’emancipació, no superi 1.700,00 €.
  3. La suma dels valors cadastrals de les finques urbanes dels membres computables que componen la unitat familiar, exclòs l’habitatge habitual, no pot superar els 42.900.00 €.

BASES I MODELS

Bases reguladores curs 2020-2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>