Agendes Noves!

Benvolgudes famílies,

Us informem que aquest proper curs tindrem agendes noves en color que us facilitarem gratuïtament el dijous 5 de setembre quan entregueu el resguard de material escolar.

Els alumnes d’Educació Infantil disposaran d’un model amb una pauta àmplia i un disseny flexible per afavorir les produccions escrites dels més petits.

Les agendes de Cicle Inicial i Cicle Mitjà incorporen propostes setmanals per treballar les emocions a través d’uns personatges molt originals i divertits.

Les agendes de Cicle Superior contenen curiositats per motivar i engrescar els alumnes en l’ampliació dels seus coneixements.

Pensem que és molt important que els vostres fills/es disposin d’una agenda atractiva que els ajudi a organitzar el seu treball i estudi i alhora esdevingui una eina de comunicació fluïda entre la família i l’escola.

És fonamental comptar amb un recurs unificat per a tots els alumnes amb l’objectiu de facilitar les tasques d’organització i planificació dins i fora de l’aula.

Bon estiu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>