Informació interessant: TGN agenda

L’Ajuntament de Tarrgona ens ha comunicat la posada en marxar de l’APP TGNagenda,  informació que us fem arribar ja que pensem que pot ser del vostre interés.

“En els darrers mesos, l’Ajuntament de Tarragona ha fet un pas endavant en el servei d’agenda ciutadana amb la creació del projecte de la TGN Agenda. Es tracta d’un servei que difon les activitats culturals, esportives, formatives i ciutadanes organitzades tant pel propi Ajuntament com per entitats, agents, negocis i dinamitzadors en general. La TGN Agenda es pot consultar en dos suports diferents: d’una banda, a través de la descàrrega de l’app gratuïta TGN Agenda (http://www.tarragona.cat/app-tgnagenda), disponible tant per a iOS com per a Android, i, de l’altra, a través del nou portal web http://agenda.tarragona.cat, totalment responsiu i, per tant, adaptat als diversos dispositius.”

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>