Premi Xavier Batlle i reconeixement d’Excel·lència a l’Educació 2020

L’escola Poeta Foix és una de les finalistes dels Premis Xavier Batlle i reconeixement d’Excel·lència a l’Educació 2020. La presentació dels centres finalistes i el posterior lliurament dels premis s’efectuarà de forma telemàtica el dia 11 de maig del 2021 a les 17 h. Es compartiran bones pràctiques dels centres que es presenten que sempre és una bona oportunitat per compartir i fer xarxa.

Us deixem el programa complet perquè el pugueu consultar.

programa-XB2020_v1

Finestres del Farró

L’avi de l’Oriol i la Tehenzul participa a Finestres del Farró i han proposat aquest itinerari per conèixer la història i arquitectura del barri.

Us deixem l’enllaç al blog, que ens convida a recórrer el barri obrint nous espais a la mirada; observant els carrers i les cases amb uns ulls plens de preguntes; descobrint els secrets de cada lloc. Les històries, els personatges, els veïns i les veïnes que ens parlen del passat, de l’avui i del demà del barri del Farró

210407__VALLIRANA DE DALT

Innovació a les aules!

Barcelona fa fora els pupitres de l’aula per adaptar-se a nous models educatius
Es canviarà el mobiliari de 161 escoles públiques de Barcelona en aquest curs, a les aules de P3 i P4, per afavorir noves metodologies d’aprenentatge. I entre elles, la nostra escola.
http://www.ccma.cat/324/barcelona-fa-fora-els-pupitres-de-laula-per-adaptar-se-a-nous-models-educatius/noticia/3085527

Però de moment, hem afegit parquet a aquestes dues aules a l’espera d’aquest mobiliari. Estem molt contentes d’aquests canvis a millor!

Dia d’activitats interculturals

L’última setmana d’aquest trimestre ha estat dedicat a les cultures que tenim a l’escola amb vídeos que les diverses famílies ens heu fet arribar. Hem parlat de la riquesa cultural que suposa tenir persones d’arreu a l’escola i de tot el que podem aprendre, posant el valor la diversitat com un tret característic de la societat i per tant del Poeta Foix. Després de tota la setmana veient els diferents vídeos, divendres va ser l’últim dia on vam comptar amb famílies que van venir per compartir aspectes de les cultures d’origen a través de contes, balls, activitats i teatres.

Ha estat un dia molt especial i enriquidor per tothom, gràcies a totes les persones que ho heu fet possible i us deixem les fotografies perquè entreu a l’escola a través de la pantalla.

 

OUS DE PASQUA

Ahir per grups vam anar a buscar els ous de Pasqua que hi havia amagats pel pati de l’escola. Estaven boníssims! 🥚🍫