EXPLIQUEM HISTÒRIES

Des de l’assignatura de socials hem fet un petit apropament a la mitologia grega i romana. Hem vist que les aventures i fets que els passaven als déus els podia passar a la gent. Alguns dels alumnes s’han atrevit a inventar-se una història sobre algun déu. Aprofitant que arriba Sant Jordi publiquem les historietes.

BERTA

La deesa Berta era una deesa romana que propiciava la inspiració als romans: especialment en el cant, la música i la dansa. Estava representada per una noia molt esvelta, amb cabells llargs, cua de conill, ulls de gat de color verd i portava a la mà una petita arpa. Acostumava a estar representada en tots els teatres romans feta de marbre o bronze. Els homes de ciències també creien en ella ja que segons ells, els donava força mental.

Berta Formatger

DÉU IGNASI

Hi havia una vegada un déu de la mitologia papiolenca que era el déu dels stichos. La seva novia es deia Amargada, que era la deesa de la Lilo. Un cop van anar a l’oracle de Zeus i li van preguntar:

-Jo, el déu Ignasi i ella, la deesa Amargada, ens casarem?

-Sí, va contestar Zeus. I a més, d’aqui poc sorgirà una nova sèrie anomenada Lilo i Stich. Al cap de cinc messos va sortir la sèrie “Lilo i Stich”. La Lilo era l’Amargada i el Stich, l’Ignasi.

Ignasi Estarlich

LA DEESA ANNA-LYS

La deesa Anna-Lys era la governadora dels gossos, però el malvat déu David, que era el governador dels gats, estava planejant una venjança.

Al cap d’un temps, quan va néixer Mart (un déu molt poderós), David el volia matar per quedar-se amb tots els seus poders. Els seus gats estaven apunt de matar-lo quan els gossos de la deesa Anna-Lys es van enfrontar als gats. Afortunadament ,Lluna, una gran i preciosa gossa, va tenir una genial idea: llençar aigua als gats ja que tots sabem que no els agrada. Dit i fet, van agafar unes galledes i les van tirar a sobre dels gats. Els animals a veure que es mullaven es van rendir i van fugir per cames.

Després d’aquell dia no es va sentir mai més parlar del déu David i van fer una estàtua a Lluna per recordar-la per sempre.

Anna-Lys Galán

ELS DÉUS INVENTATS

Terang era el déu de la cadira i manava més que els altres déus. Bronjem i Drunkow eren germans i eren els déus dels bolígrafs.Havíen intentat manar sobre Terang però amb els bolis només havien aconseguit embrutar la cadira.Van demanar ajuda a Jackronos que era el déu de la serra.

Un dia a la nit, Jackronos i els germans van anar a l’habitació de Terang i es pensaven que estava dormint al llit.Es van tirar a sobre per acabar amb ell però al llit només havia un ossot de peluix molt gran que feia d’esquer. Quan van sortir tots empipats de l’habitació es van trobar a Terang que al ser més forts que ells els va vèncer.

Jordi Clotet

EL DÉU LINK

El déu Link normalment anava amb els seu cavall Epona, un cavall bastant bonic i veloç. Link i Epona cavalcaven dia i nit buscant l’espada mestra, una arma molt especial que podria destruir tot el que es desitges .Aquesta espasa havia anat passant de déu en déu com: Comondorf (déu de les ombres), Zank ( déu dels morts), Darmani (déu de la força).

Una nit Link va veure quelcom incrustat en una pedra. Era l’espasa mestra!!!La va agafar i va sentir el gran poder que posseïa. Va veure un diamant i amb l’espasa el va trencar. Des d’aquell dia Link va ser un déu impressionant i va ser conegut com el déu de la força, la sabiduria i el poder.

Alejandro Martinez

HISTÒRIA DE LA DEESA RAQUEL

El dia va néixer una deesa filla d’ Hipno i Titzadora a la qual van posar el nom d’Hipnotitzadora pels poders que poseïa i perquè els seus pares es deien així. Un dia la filla va hipnotitzar als seus pares perquè li portessin un cacaolat per esmorzar i un suc per berenar. Va descobrir que tenia un gran poder sobre els altres déus.

Quan va ser més gran va dir als seus pares que anava a veure a Júpiter perquè li canvies el nom.

-Com et vols dir? Van preguntar els seus pares.

-Doncs…em diré Raquel, Raquel la hipnotitzadora. Va dir ella.

Un dia, mentre jugava amb Mart i Venus, Mart va desaparèixer. Elles al principi pensaven que era una broma però es van adonar que l’havien segrestat. Van avisar als pares de Mart i es van posar molt nerviosos. Van avisar al seu amic Júpiter i va dir que potser havien espies vigilant-los. Llavors Raquel els va hipnotitzar i van venir a ella .Els va preguntar on tenien amagat a Mart i els va dir que a la guarida Mita. Tots es van dirigir cap allà i Raquel amb els seus poders va hipnotitzar als seus segrestadors i van deixar en llibertat a Mart i van marxar tot corrent cap a casa ben feliços.

Raquel Cuesta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>