Ens ha visitat l’Eulàlia Canal

Avui ha vingut a l’escola l’Eulàlia Canal, l’autora del llibre “L’arbre de les històries”. Ens ha explicat totes les idees que ha utilitzat pels personatges i per escriure el llibre, i també ens ha parlat de com es va inspirar per escriure’l.

Després del que ha explicat hem tingut temps per fer preguntes, entre elles hem preguntat si ha escrit llibres d’acció i ha dit que no;  a on ha escrit el llibre i ha contestat que normalment al despatx o a la cuina (amb el seu portàtil); quant de temps porta fent d’escriptora i ha dit que fa uns 13 anys que s’hi dedica…

Ens ha ensenyat l’últim llibre que ha publicat: “Cargol, i com pots estar dins d’un iglú”, que és la continuació de “Un cargol fabufantàstic”.

Per acabar ha signat alguns dels nostres llibres. Ens ha agradat molt la  seva visita perquè hem après moltes coses de l’ofici d’escriptor.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>