CAN PARCALA, 1r

El dijous 6 de maig els nens i nenes de 1r vam anar a Can Parcala per viure de més a prop tot el que hem estat investigant i descobrint sobre les abelles.

Durant aquest trimestre hem après molt sobre les abelles: com són, les diferents espècies que hi ha, les que viuen en societat i les solitàries, on viuen, com es reprodueixen, i sobretot, per què són tan importants. Ara ja hem descobert que sense abelles no hi hauria pol·linització! A Can Parcala vam tenir la sort de convertir-nos en abellaires per un dia i després d’equipar-nos bé vam poder observar les abelles de ben a prop. Va ser una experiència única!

A més, vam fer una representació de com actuen les abelles, vam tastar diferents tipus de mel, vam fer una espelma amb cera feta per les abelles… Així doncs, quan vam acabar totes les activitats, en Txema, la Laura, en David i en Fran ens van entregar el carnet d’abellaires perquè van quedar molt sorpresos de tot el que sabíem sobre les abelles i ens van felicitar perquè ens vam acostar al rusc tal com ens havien ensenyat: amb el cap i amb el cor!

Aquí us deixem les fotos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>