Participació al Programa Erasmus+ KA101 de mobilitat del professorat

Programa Erasmus+ KA101 de mobilitat del professorat. Consorci ALAS

Active Leaders for Active Students in the 21st century

 

Aquest curs encetem amb il·lusió un projecte europeu Erasmus+ KA101 formant part d’un consorci que engloba a quatre centres de primària dels diferents municipis de la zona i que estarà coordinat pel centre de recursos pedagògics del Vallès Oriental I.

L’objectiu d’aquest projecte, que hem anomenat Active Leaders for Active Students in the 21st century (amb el seu acrònim ALAS), és triple. D’una banda, dotar d’estratègies que possibilitin la transformació educativa dels centres en quan a lideratge, gestió i metodologies; d’altra banda, millorar la competència plurilingüe dels docents i l’alumnat i, finalment, aprendre a interactuar en un món globalitzat.

Les escoles de primària que formen part del consorci són l’Escola Els Quatre Vents de Canovelles, l’Escola Municipal Salvador Llobet de Granollers, l’Escola Guerau de Liost de Les Franqueses del Vallès i l’Escola La Torreta de la Roca del Vallès.

Durant dos cursos escolars, que és el temps de durada d’aquest projecte, es realitzaran activitats de mobilitat de docents a l’estranger per tal d’afavorir la formació i l’observació de bones pràctiques educatives en altres centres europeus .

Al llarg d’aquest curs us anirem informant de totes les activitats que es vagin realitzant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>