A l'apartat MENÚ hi trobareu informació general de l'Escola i diversos documents d'interès. 

També podreu accedir als diferents Blocs de l'Escola organitzats per nivells.

Iniciem la setmana cultural!

Avui hem començat amb els tallers de la setmana cultural. El tema d’aquest any és el circ i els alumnes i les alumnes de bloc grans han estat fent tallers tan divertits com:

  • Màgia: els alumnes aprenen i assagen trucs de màgia per impressionar a mestres i companys. Cartes, monedes, mocadors, res se’ls resisteix.

  • Carioques: els infants construeixen les seves pròpies carioques i practiquen diferents trucs i malabarismes amb elles.

  • Malabars: els alumnes creen amb arròs o sorra i globus precioses pilotes per posar a prova les seves habilitats com a malabaristes.

  • Acrosport, corda i cèrcols: a la sala polivalent hi ha espai per poder practicar tota classe d’activitats divertides. Estem descobrint autèntics artistes de les torres humanes!

  • Pallasos i mimos: aquesta setmana les bromes, acudits i pallassades no només estan permeses, també animem als alumnes a ser tan extravagants i divertits com puguin. Amb disfresses, maquillatge i una mica de gràcia ens podem convertir en autèntics professionals del circ.

  • Titelles: una mica de traça i uns bons patrons i podem construir i vestir unes titelles en un moment. Estan quedant molt boniques!

  • Coreografies: amb la banda sonora del gran showman els alumnes de bloc grans aquests dies hauran de crear una petita coreografia amb cintes de gimnàstica rítmica i cèrcols. Alguns d’ells estan descobrint que són més hàbils del que pensaven.

Qui seran els afortunats de ser escollits per unir-se al circ del Guerau?

Si voleu veure més imatges feu clic aquí.

eTwinning project: CULTURE IN A BOX

5Th graders have received culture boxes from European countries, they are so grateful ! It is very interesting to learn from other cultures. 

Thank you to our eTwinning partners!!!

 

Els nens i nenes de 5è han rebut unes capses del projecte europeu en el que estan participant. Estan molt agraïts !!! Sempre és interessant aprendre coses de les altres cultures. 

Moltes gràcies als nostres socis de projecte eTwinning!!

Telecollaboration in eTwinning

With our eTwinning partners we are collaborating in a shared document to create a dominoes game to know a bit more about our countries and capital cities. We can’t wait to have it ready to play!!

Amb els nostes socis d’eTwinnig estem treballant en un document compartit per crear un joc de dòmino i aprendre més coses sobre els nostres països i les seves capitals. Estem desitjant que estigui fet per poder-hi jugar!!!

eTwinning HI-TECH ENGLISH 4th

Students from 4th grade have been playing with different games created with learning apps. They had so much fun while learning animal facts. 

Some of them even created new games! All of them about healthy food. If you want to see them, scan the QR below. 

Els nens i les nenes de 4t han estat jugant amb alguns jocs creats amb learning apps. S’ho han passat d’allò més bé mentre aprenien coses sobre els animals i practicàven l’anglès. 

Alguns fins i tot s’han atrevit a dissenyar algun joc sobre el menjar saludable. Si els voleu veure, escanegeu els següents codis QR!

EL REI QUE NO REIA

ELS  NENS I NENES DE 3r PRESENTEN, ELS  DIES 28, 29 I 30…

                       “EL REI QUE NO REIA”

                 AL CASAL CULTURAL DE CORRÓ D’ AVALL.


L’ ANIVERSARI DE L’ ELMER!

Èxit total, ahir dijous, del taller de contes a la biblioteca de l’escola.
L’ Elmer va ser el protagonista de la tarda.
La mare de la Mar i d’en Nico, l’ Eli, va ser la nostra “contacontes” aquesta vegada i ens va explicar històries del nostre elefant preferit, que feia anys.
Gràcies a tots i totes!

CULTURE IN A BOX

Students in 5th grade are participating in an eTwinning project in which they will share different items and information about different European countries. For now, they have presented their school to the other participants. 

We hope you enjoy it!!

Els nens i nenes de 5è estan participant en un projecte eTwinning en el que intercanviaran diferents objectes i informació sobre la cultura de diferents paisos europeus. Per ara, han preparat un video per presentar l’escola a la resta de participants. 

Esperem que us agradi!

JOCS FLORALS

El 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, vam celebrar els Jocs Florals. Es va fer l’entrega dels premis als guanyadors en totes les categories.

Concurs de lectura en veu alta

Dijous 28 de març dos alumnes de l’escola (Berta 4t A i Marco 5è B) van participar al 15è certamen nacional de lectura en veu alta.

Hi van participar 34 alumnes de 14 escoles i instituts de Canovelles, Granollers, Les Franqueses del Vallès i la Roca del Vallès.

Els nostres dos alumnes van llegir molt bé, però els altres aspirants també i tot i que no van passar a la semifinal, van guanyar una experiència enriquidora, un diploma i dos llibres.

Durant el matí no només vam sentir les lectures d’alumnes de Primària i de l’ESO, també hi van haver altres sorpreses com l’actuació del Mag Martini, una jove promesa de la màgia que ens va deixar amb la boca oberta.

També va actuar el conjunt instrumental de música clàssica de 3r de primària de l’Escola Pia, el grup musical VUO Vallbona Ukelele Orquestra de l’INS Carles Vallbona i la coral de 3r i 4t de primària de l’Escola Pereanton. Les actuacions van ser fantàstiques!

Podeu trobar més imatges del concurs de lectura en veu alta  aquí i a la web del servei educatiu del departament: https://serveiseducatius.xtec.cat/vallesoriental1/portada/quarts-de-final-del-certamen-de-lectura-en-veu-alta/

Samarreta AMPA 2018-2019

Ja tenim la samarreta de l'AMPA del curs 2018-2019!

El passat divendres l'AMPA va fer entrega del premi al millor disseny! La guanyadora va ser l'alumna Ivet Romero de 6èA.

Enguany, el tema del concurs de samarretes era #aquiproubullying.

Moltes felicitats Ivet!
Recordeu que podeu recollir les vostres samarretes el dies següents:

DILLUNS 1, DIMECRES 3 I DIVENDRES 5 D’ABRIL

MATINS: de 9:05h a 9:30h // TARDES: de 16:15h a 17:00h.