ACTIVITATS DIGITALS D’INNOVAMAT PER FER A L’ESTIU

Estimades famílies,

El dia 22 de juny es tancarà l’APP d’innovamat de tots els cursos. Però no patiu!  Innovamat té preparades propostes gratuïtes per a aquest estiu perquè els infants segueixin cultivant la mirada matemàtica sobre el món:

  • Reptes matemàtics de Bmath: Són petites activitats multinivell que tenen per objectiu mantenir actiu, setmana rere setmana, el múscul matemàtic. Se n’han dissenyat de noves, específiques per a l’estiu. Atenció: farem sortir els infants de casa! (Gratuïts) Fes clic aquí.
  • Activitats Bmath: També podeu provar les activitats que ens proposa Bmath, per seguir practicant conceptes matemàtics en forma de joc. Moltes d’aquestes activitats es fan amb material manipulatiu com el que fan servir a l’escola. Hi ha disponibles uns imprimibles per si de cas no disposeu del material! (Gratuïtes) Fes clic aquí.
  • Videotutorials per a famílies: de caràcter informatiu per a pares i mares que vulguin endinsar-se en les matemàtiques que fan els seus fills i filles durant el curs. També inclouen versions descarregables del material manipulatiu. (Gratuïts) Fes clic aquí.

Aquí us deixem també altres activitats i recursos gratuïts molt interessants per tenir en compte durant l’estiu:

  • Jugar en família o amb amics i amigues a qualsevol de les recomanacions que fa el Grup SET de l’ABEAM. Fes clic aquí.
  • Seguir les publicacions que l’ABEAM fa per a les famílies. Fes clic aquí.
  • Visitar museus de matemàtiques i ciències: És una bona oportunitat de veure les matemàtiques des d’una altra perspectiva. Com sempre, el MMACA (Museu de les Matemàtiques de Catalunya) és una molt bona opció, amb jocs i experiències per compartir amb els infants. Fes clic aquí.

 

A més a més,  teniu l’aplicació Bmath que és gratuïta uns minuts i de pagament quan s’han acabat aquests minuts gratuïts:

  • L’aplicació de Bmath: L’aplicació de pràctica i aprenentatge autònom per a famílies. Amb moltes novetats respecte a l’any passat però mantenint la mateixa base didàctica. Un cop s’hagin consumit els minuts gratuïts, l’aplicació passarà a ser de pagament. Descarregueu-la aquí.

Esperem que aquests recursos us siguin profitosos i que passeu un molt bon estiu!

L’equip directiu

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>