RÀDIO ESTALELLA, EMISSORA ESCOLAR, 1r PREMI CAC DE LA SUBCATEGORIA TREBALLS DE RÀDIO

L’Escola Estalella s’havia presentat als  Premis el CAC a l’escola i ens plau comunicar-vos que el nostre treball Ràdio Estalella, emissora escolar, presentat a la subcategoria Treballs de ràdio, ha obtingut el primer premi! 🙂

Dilluns 3 de juny tot l’alumnat de 6è,mestres jubilats impulsors del projecte i mestres de l’escola que lideren ara el projecte, van anar a l’acte de lliurament dels Premis a l’auditori del CosmoCaixa a Barcelona.

Va ser un acte molt emocionant i ens ho vam passar molt bé. Estem molt i molt contents d’haver rebut aquest premi i agraïm molt la feina feta a la coordinadora de Ràdio Estalella, que és qui va presentar el treball, a tots els mestres que van iniciar aquest projecte tan valuós, a tots els mestres que el tiren endavant actualment i sobretot, sobretot, a tots els nens i nenes que li donen veu cada dia.

Aquí podeu veure el vídeo dels premis que va fer infok:

I parlant de la ràdio, aquest divendres també vindran a l’escola  personal del CESIRE – àmbit lingüístic (CIREL), del Servei d’Innovació i Formació de l’Educació Infantil, Primària i Secundària del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, que ens han demanat si podem compartir amb ells aquesta experiència de llengua oral i col·laborar amb l’enregistrament d’un vídeo en que un mestre jubilat, el Jaume Rafecas,  els mestres i els alumnes de ràdio, aniran explicant com funciona Ràdio Estalella. 

Des del CIRELi la universitat  Pompeu Fabra han trobat molt interessant l’experiència i amb aquest vídeo que faran pretenen animar als instituts a fer ràdio. Quan estigui fet el posarem al web perquè el pugueu veure.

1 comentari

  1. Família Juvé Tornay

    Enhorabona a tothom i molt especialment a la coordinadora de Ràdio Estalella, la Raquel Tornay, que fa una feina immensa. Ho sabem del cert!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>