Magic Line 2020

La Magic Line Barcelona és una caminada solidària per equips. Cada equip es planteja un repte econòmic que cal aconseguir. Els diners recaptats pels equips es destinaran a programes socials de Sant Joan de Déu per a millorar l’atenció de les persones vulnerables. Per a més informació podeu consultar la pàgina web de la cursa http://magiclinesjd.org

Des de la Comissió de Comunicació juntament amb l’escola hem pensat que un cop més podria ser bonic formar un o més equips integrats per famílies de l’escola.

La inscripció a la caminada tindrà un cost de 10€ per família que caldrà abonar a secretaria i es formalitzarà a través del següent formulari https://forms.gle/WCcV3oF28CYwVA866

Dels diners recaptats amb les inscripcions una part (40€) es destinaran a la inscripció de l’equip i la resta s’ingressaran com a donatiu.

Els equips han d’estar formats per grups d’entre 5 i 20 persones així que necessitem saber a quantes famílies us agradaria participar. La caminada triada és la de 10km i tindrà lloc el dia 1 de març.