Festa Verda de Can Borrell

http://www.molletvalles.cat/assets/Agenda/festa-verda-cartell.jpg

La Festa Verda de Can Borrell se celebrarà el 8 d’abri

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha organitzat la Festa Verda per al diumenge 8 d’abril, de 10 a 14 h, al parc de Can Borrell. Les activitats seran per a tots els gustos i edats amb l’objectiu de mostrar la cara més verda i sostenible del municipi.

El Centre Cívic de Can Borrell, a través de les seves activitats de l’hort vertical i aprofitant la seva proximitat amb Gallecs, fa una tasca continuada d’educació mediambiental al llarg de tot el curs, que ha esdevingut un element fonamental en el desenvolupament cultural comunitari del barri.

L’Ajuntament de Mollet, amb la implicació dels departaments de Cultura, Medi Ambient i Joventut, la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la participació del Consorci per a la gestió de residus del Vallès Oriental, Sorea, ADF i el Consorci de Gallecs, l’Associació de Veïns de Can Borrell i els alumnes d’ESO de l’IES Gallecs, ha organitzat la Festa Verda amb un seguit d’activitats que incidiran encara més en el respecte i la preservació del medi ambient.

Així, s’ampliarà l’hort vertical ecològic de Can Borrell; es reciclaran ampolles de plàstic, tetrabricks i llaunes per plantar-hi llavors; es demostrarà el potencial de les energies renovables; es crearan titelles amb materials reciclables, aprofitant que els dies 13,14 i 15 d’abril se celebrarà la 12ena Mostra Internacional de Titelles (MITMO) i s’ensenyarà a patinar amb l’scooter amb els riders del Team Radical360!, entre d’altres propostes.

Durant la Festa Verda també hi haurà espai per a la cultura amb l’espectacle de clown de Jaume Jové (JAM) i l’exposició de fotografies Gallecs al descobert del fotògraf Cesc Gudayol al Centre Cívic de Can Borrell.