ANELLES DE CALAMAR GUISADES AMB PÈSOLS, PEBROT I ALBERGÍNIA

ANELLES DE CALAMAR GUISADES AMB PÈSOLS, PEBROT I ALBERGÍNIA

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:

 

  • 600 gr. d’anelles de calamar
  • 60 gr. de pèsols
  • 1 ceba
  • mig pebrot
  • mitja albergínia
  • oli, sal, pebre i picada d’all i julivert

 

PREPARACIÓ:

Trinxem i coem la ceba sola en una paella fins estar daurada.

Tallem el pebrot i l’albergínia en juliana i també les coem per separat i al forn.

 

 

 

 

 

 

Els pèsols els bullirem una mica.

 

 

 

 

 

 

En una paella posarem oli i courem una mica els calamars, cinc minuts aproximadament. Remenarem sovint. Afegim tot seguit la ceba, el pebrot, l’albergínia i els pèsols i ho remenem uns minutets més. Salpebrem el guisat i posem la picada d’all i julivert. Remenem alguns minuts més fins acabar de coure-ho.

Bon Profit!

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>