ANELLES DE CALAMAR GUISADES AMB PÈSOLS, PEBROT I ALBERGÍNIA
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:
- 600 gr. d’anelles de calamar
- 60 gr. de pèsols
- 1 ceba
- mig pebrot
- mitja albergínia
- oli, sal, pebre i picada d’all i julivert
PREPARACIÓ:
Trinxem i coem la ceba sola en una paella fins estar daurada.
Tallem el pebrot i l’albergínia en juliana i també les coem per separat i al forn.
Els pèsols els bullirem una mica.
En una paella posarem oli i courem una mica els calamars, cinc minuts aproximadament. Remenarem sovint. Afegim tot seguit la ceba, el pebrot, l’albergínia i els pèsols i ho remenem uns minutets més. Salpebrem el guisat i posem la picada d’all i julivert. Remenem alguns minuts més fins acabar de coure-ho.
Bon Profit!