GUST PER LA LECTURA 3rB

Aquest curs els nens i nenes de tercer hem llegit el llibre “La cançó del bosc cremat” dins el projecte “El gust per la lectura”que organitza el Departament d’Educació i que té per objectiu la formació de bons lectors i lectores, dinamitzant la lectura d’obres literàries seleccionades segons el nivell lector. Aquest curs el tema del concurs és “Mil i una històries d’arbres” sota el tema Ecologia i Literatura, amb la lectura d’aquest llibre, volem aprofundir en la importància dels boscos en el manteniment de l’ecosistema i com a pulmó verd per a l’equilibri de la vida al nostre planeta.

El treball posterior a la lectura ha estat la redacció del conte “La cançó del bosc cremat”, tant el text  com les imatges.

S’ha treballat la tipologia textual narrativa el conte, les seves parts i característiques, la part gràfica que comporta la il·lustració i la part musical a través de cançons creades pels nens i nenes. El treball de creació dins de cada classe s’ha fet en grup cooperatiu, de manera que el producte final, el conte, és el fruit d’un treball col·lectiu. Donada la situació epidemiològica, el treball s’ha fet en grups bombolla, per tant el producte final seran 3 contes, un per cada grup, seguint la mateixa metodologia, però les decisions de cada grup-classe emmarcaran el desenvolupament de la tasca. També s’ha treballat l’àmbit musical amb l’eix conductor de la cançó que apareix en el final del conte, però amb la creativitat de cada grup.

Us presentem el treball de 3rC, el conte ” La cançó del bosc cremat” inspirat en la novel·la “La cançó del bosc cremat” de Maria Àngels Juanmiquel. Esperem que us agradi!

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>