Projecte de les òlibes amb els padrins de 6è

La setmana passada vam començar el projecte de les òlibes junt amb els padrins de 6è. El Centre de Fauna de Vallcalent ens va deixar quatre òlibes per poder conèixer-les i fer-ne una observació directa durant uns dies.
El primer dia que van arribar a l’escola, l’Oriol junt amb els fillols d’EI3 i els padrins de 6è, les va posar al seu niu amb molta calma i silenci, ja que estàven una mica espantades.
Les vam deixar descansar el cap de setmana, i a partir del següent dilluns, cada dos dies els hi anem a donar menjar amb els nostres padrins. És una experiència que ens encanta i molt enrequidora per tots!
Per acabar de conèixer més l’òliba, hem demanat la col·laboració de les famílies dels nens i nenes de la classe de les “Bruixes” i els “Coets” perquè portin informació de casa sobre el tema. Aquesta informació l’hem portat als nostres padrins de 6è perquè així ens puguin fer una gran explicació de com són les òlibes, que mengen, on viuen, etc.
Moltes gràcies padrins!

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>