Ens visita el Jaume Sañé, un gran expert en eriçons!

Com ja sabeu a l’escola estem treballant els eriçons a través d’un projecte de “hacking”. Gràcies a la col·laboració del Centre de Recuperació de Vallcalent hem pogut observar de ben a prop aquest animal tan present en el nostre territori i a la vegada desconegut per la majoria de nosaltres.

Ahir, vam tenir la gran sort de poder gaudir de l’experiència d’un gran expert en aquesta matèria. Ens va visitar el Jaume Sañé, biòleg, divulgador i col·laborador de TV3 en programes com Bèsties, Natura Sàvia i Quèquicom. Vam descobrir moltíssimes coses com per exemple que els eriçons neixen amb les pues sota la pell.

Per acabar el matí, ens va presentar una serp, també una espècie molt desconeguda i estigmatitzada per tots nosaltres. Les més atrevides i els més atrevits, fins i tot, la vam poder agafar!!!

Gràcies Jaume i Marta!!!

A continuació podeu veure tota la xerrada. En la part final d’aquesta hi ha els vídeos que ell ens va mostrar. També podeu veure les fotos de la jornada en la fotografia de sota. Cliqueu a sobre en les dues opcions.

XERRADA

FOTOS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>