Presentació 3r: “El Sistema Solar”

Els nens i nenes de 3r hem estat treballant aquest trimestre un projecte sobre l’Univers!

Primer vam estar plantejant preguntes sobre tot allò que volíem saber i vam intentar respondre-les amb el que sabíem: “Quants anys té l’univers?”, “De què s’estan formades les estrelles?”,  “Què hi ha a dins dels forats negres?”, “A quina distància està el sol de nosaltres?”…

Després vam buscar en llibres i per internet algunes d’aquestes respostes en grup per verificar i ampliar la informació i vam anar a l’Observatori de Sabadell a buscar més respostes.

L’Univers està ple de galàxies i la nostra es diu la Via Làctia, nosaltres vivim en un dels milions de planetes d’aquesta. La Terra gira al voltant d’una estrella que es diu Sol i tot el que gira al voltant d’aquesta estrella s’anomena Sistema Solar. Llavors vam fer grups de treball per investigar que hi havia en aquest sistema i hem descobert un munt de coses interessants!

Hem après a treballar en equip (aportar idees, organitzar la feina, escoltar diferents opinions a la nostra…), a fer recerca i selecció d’informació per internet, a fer servir un programa d’edició de textos i de presentació (preparar diapositives, enganxar imatges…) i a fer una exposició oral per compartir amb els nostres companys tot el que hem trobat.

 

 

 

 

 

 

Ara ho volem compartir amb tots vosaltres!

Us animem a entrar en el següents enllaços:

 

https://docs.google.com/presentation/d/1hNJHasmQDrq-wehVwvo2QAwTB6Txh6UPp_W5CD_nqbw/edit?usp=sharing

https://docs.google.com/presentation/d/1ULnJy57DQPb-gFjjGiRRr_PpO5uv_SE60Gn7V4Qod3Q/edit?usp=sharing