Veniu al nostre mercat de 2a mà!

Vine al Wallapins! Més d’una vintena de parades t’hi esperen.

 

Tot  a punt per celebrar, aquest 15 de desembre, la primera edició del  Wallapins, el mercat de segona mà del Pins del  Vallès. 23 parades s’hi han inscrit, de moment, per a aquest esdeveniment que celebra el reciclatge i el consum responsable i  sostenible.

Les parades es podran muntar des de les 10 del matí a l’espai de la Pineda. El lloguer de cada taula i dues cadires és de cinc euros. Us recomanem portar canvi  per a les vendes i marcar amb el seu preu els productes que oferiu.

Necessitem rotlles de paper i ampolles petites de plàstic per als tallers familiars. Podeu portar aquests materials reciclats a la secretaria de l’AFA.  Farem els tallers a partir de les 12 del migdia.

El mercat s’allargarà  fins a les 5 de la tarda. Hi haurà batucada del grup de pares i mares Batu Pins Pam Pum; farem dinar de carmanyola, un photocall nadalenc per a les vostres felicitacions nadalenques… I a les 6 de la tarda iniciem la primera edició del Quinto de Nadal organitzat pels alumnes de 6è. Hi haurà barra a partir de la tarda amb begudes, berenar i sopar. Us hi esperem!

Comissió Wallapins.