Torna el cicle de Cinema per a Tothom!

Diumenge 19 de maig, a les 12h als Cinemes Sant Cugat, es projecta la pel·lícula “Ugly Dolls: Extraordinariamente feos” en el  Cicle de Cinema per a Tothom.

A la primera sessió van participar més de 200 persones. És una proposta que el Grup TEA Sant Cugat (associació de famílies amb infants amb trastorn de l’espectre de l’autisme) impulsa conjuntament amb Paidos (hi trobareu a la Maria Beà del Pins), l’Ajuntament i els Cinemes Sant Cugat.

Són sessions de cinema pensades perquè cap infant quedi exclòs. Un espai d’oci cultural obert per a tothom, perfecte per iniciar-se en el món del cinema amb els més petits i petites de la família.

Són sessions mensuals. La principal diferència és la plena inclusió. Està oberta a tothom i adaptada a les necessitats específiques dels infants amb trastorn de l’espectre de l’autisme. L’objectiu és construir una societat sense barreres on tothom pugui accedir a les diferents propostes, en aquest cas d’oci familiar.

Característiques de la sessió:

  • Hi haurà llum d’ambient durant tota la sessió
  • El volum serà més baix de l’habitual a causa de la sensibilitat acústica dels usuaris
  • Racons exteriors de respir on es dinamitzaran activitats
  • Està permès transitar per la sala i sortir als racons de respir
  • S’ha elaborat una guia d’anticipació, si cal per a infants amb TEA, per preparar la sessió. Es pot demanar per mail al Grup TEA Sant Cugat (grupteasantcugat@gmail.com)

Animeu-vos a venir!