Taller de robòtica gratuit per a infants de 6 a 8 anys

Bon dia,

Des del Consell Comarcal del Vallès Occidental aquest 2019 hem engegat un programa dirigit a joves entre 16 i 29 anys amb l’objectiu de millorar la seva ocupabilitat dins del marc de la indústria: “Industrialitza’t i transforma el teu futur” (Programa Singulars). Durant aquest any amb els i les participants hem realitzat sessions d’orientació laboral, formació en diversos sectors industrials i pràctiques en empreses.

Una de les formacions que han realitzat els i les joves ha estat d’introducció a la robòtica i per tal de que puguin posar en pràctica els coneixements adquirits hem organitzat un taller de robòtica juntament amb la col·laboració de l’empresa Tbkids de Sant Cugat del Vallès. El taller el realitzarà una professional de Tbkids i els i les joves del programa li donaran suport.

L’activitat és gratuïta i va dirigida a infants de 6 a 8 anys. Es realitzarà al Casal de Torreblanca de Sant Cugat del Vallès dimarts 22 d’octubre de 17.30h a 19h. Per tal d’inscriure’s al taller cal enviar un e-mail a salazarld@ccvoc.cat indicant el nom complert de l’infant participant, l’edat i el municipi.

Per més informació sobre Tbkids, podeu consultar la seva web: http://www.tbkids.es/