PINSAPIENS EXPERIENCE!

Dissabte passat, mestres, pares i mares pinaires vam quedar convençuts: al Pins no s’hi fa un concurs; s’hi fa EL CONCURS. Tot va començar a les vuit del vespre, ens quedaven set hores de diversió i entreteniment per endavant. Perquè una de les novetats d’enguany era l’hora final, les tres de la matinada.

Un cop traspassada la segona reixa, ens reberen amablement unes hostesses de vol; entràvem a l’aeroport. Concursants carregats amb maletes ens encaminàvem cap al gimnàs –l’avió-, on havíem de passar els controls de seguretat pertinents i mostrar els passatges. En entrar-hi ens vam quedar bocabadats: tres pantalles gegants vestien les parets de punta a punta, s’hi projectaven imatges de l’interior d’un aeroport. Dos pilots dirigien el concurs –també fantàstics en el seu paper-, l’avió del PinsAirways estava a punt d’enlairar-se i  no hi havia marxa enrere. L’ambient era immillorable i fins l’últim detall va ser tractat amb cura.

L’expectació creada no va decebre els i les concursants, sinó que va superar l’imaginable. Preguntes, sopar, més preguntes i l’última prova: un escape room per aconseguir obrir una maleta i evitar així que explotés la bomba que hi contenia. La cirereta va ser el ball final conduït per un discjockey molt encertat.

En definitiva, només tenim paraules d’agraïment per a aquest equip fantàstic, la Comissió PINSapiens, que, una vegada més, ens ha tornat a sorprendre gratament. Gràcies per l’esforç, l’energia, la imaginació, la creativitat, les ganes i les hores que hi heu posat.