Dia de la No violència i la Pau

Cada 30 de gener, des de 1964, se celebra el Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP) per recordar el llegat de Mahatma Gandhi el dia que es commemora l’aniversari de la seva mort.

Amb motiu d’aquesta diada a l’escola vam fer un acte conjunt al pati on tothom va col·laborar amb cançons, una petita representació, murals i manualitats. Aquest dia marca el tancament d’una feina començada a l’octubre amb els alumnes de primària sobre les ONG, les armes i una adaptació del conte d’ACNUR “La petita Carlota” que ens ha permet treballar valors tan importants com ara: l’estima, la solidaritat, la tolerància, l’amistat, el treball en equip i l’agraïment vers el que tenim.
A l’entrada de l’escola hem preparat una petita exposició on podreu veure les manualitats dels petits, fotografies dels alumnes de CI de representació que faran demà, els murals de CM i CS, l’àlbum il·lustrat que hem treballat “Tinc un tanc de joguina” i fins i tot els alumnes més grans de l’escola han preparat uns codis QR on els podreu veure en vídeo explicant les seves investigacions.

Des de l’escola us convidem a viure en família la diada de la No violència i la Pau.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>