Xerrada on-line ‘Acompanyant l’adaptació escolar des de casa’

L’inici de l’etapa escolar és un moment ple de canvis que, a vegades, són difícils de gestionar per als més petitons i petitones i les seves famílies. També la tornada a l’escola suposa reprendre els horaris més estrictes i un ritme d’activitat que havia quedat enrere durant l’estiu.

Per això des de l’AMPA hem organitzat una xerrada on-line gratuïta titulada ‘Acompanyant l’adaptació escolar des de casa’, que anirà a càrrec de la psicòloga Meritxell Almirall. Està especialment adreçada a famílies amb fills i filles que van de P3 a 2n. Tindrà lloc el dimarts 21 de setembre a les 19.30h.

A la xerrada es parlarà de com reajustar els ritmes i rutines als nous horaris escolars. De l’hora de dormir, dels àpats i tasques. També de l’encaix de tot plegat amb les activitats extraescolars. I, sobretot, de com buscar moments de calma i connexió malgrat el poc temps de què disposem.

Cicle de xerrades sobre temes que preocupen a les famílies

El curs passat vam iniciar aquest cicle amb diferents temes que havien proposat les mateixes famílies com la gestió de les emocions o la disciplina positiva. La idea és fer-ne periòdicament i abordar qüestions que afecten diferents etapes de la infància, la preadolescència i l’adolescència. Les xerrades són on-line i gratuïtes per a les famílies associades a l’AMPA.

Sobre Meritxell Almirall

Meritxell Almirall forma part de l’equip de Som pares, un centre psicologia infantil i maternitat de Vilanova i la Geltrú construït per ajudar petits i grans a entendre’s millor mútuament. És especialista en psicologia infantil i familiar i fa més de 10 anys que treballa en el camp de la criança respectuosa.

Funcionament de les sessions

La xerrada es farà on-line a través de la plataforma Zoom. Les famílies associades a l’AMPA que estigueu interessades a connectar-vos a la sessió, ens heu de fer arribar un correu a ampa@escolamasiperera.cat tot indicant el nom dels vostres fills/filles i l’adreça de correu electrònic on us hem de fer arribar l’enllaç de la xerrada. Teniu temps fins dilluns 20 de setembre.

D’aquesta manera, rebreu abans del dimarts 21 de setembre un codi i un enllaç al vostre correu electrònic. La sessió començarà amb uns 30 minuts d’explicació de la psicòloga i continuarà amb un torn obert de debat i preguntes.

La xerrada quedarà gravada i després us podem fer arribar l’enllaç als vostres correus electrònics.

Si teniu qualsevol dubte o preveieu alguna dificultat per accedir a la sessió, contacteu amb nosaltres al correu electrònic ampa@escolamasiperera.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>