Coneixem l’escriptora Núria Ibàñez

El passat dissabte 3 de març els alumnes de 3r de Cicle Mitjà, acompanyats de les nostres mestres, vam rebre la visita de l’escriptora i arqueòloga Núria Ibáñez. Era una trobada molt preparada i esperada per tots. La Núria és l’autora de la col·lecció de contes infantils El Montsià de Bàrbara i Jaume, amb la qual pretén donar a conèixer la riquesa cultural i artística dels diferents pobles de la nostra comarca.

Aquest segon trimestre a la classe hem llegit i comentat “Entre la serra i la mar”, el llibre dedicat a Alcanar, que ens ha anat molt bé per a completar el projecte que estem fent sobre el nostre poble.

L’acte va començar amb una petita representació teatral a càrrec de dues alumnes de 6è de la nostra escola, que representaven els dos protagonistes del conte, la Bàrbara i Jaume. Tot seguit la Núria ens va explicar el procés seguit per a escriure el conte, qui la va ajudar, què li va costar més, per què el va escriure, en qui es va inspirar… i moltes anècdotes interessants. Vam gaudir d’allò més amb la seua xerrada. I després va arribar el torn de fer algunes de les preguntes que havíem preparat prèviament i que la Núria ens va anar contestant.

Per acabar tots els xiquets i xiquetes vam fer un dibuix sobre el conte i els seus protagonistes, qui sap si inspiraran a la Núria per a d’altres contes… i en grupets anàvem passant perquè ens dediqués i signés el nostre conte. Vam passar un matí de dissabte ben diferent i interessant!!

Des d’aquí agraïm a tots i a totes els que ho han fet possible.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>