MÚSICA: CANTANIA

“BABAUA. Les desventures de Mimí”

babaua

VÍDEOS

Aquí teniu els vídeos de la Cantania d’enguany, des de l’inici de l’espectacle fins al final. Estan penjats al DROPBOX i els podeu descarregar per tenir-los vosaltres directament.

Aquests vídeos els ha enregistrats el Francis Fernández, el pare del Marc (5èA). Li volem agraïr que ens hagi facilitat tenir-los i poder-los compartir amb la resta de famílies.

Cantania: “Babaua. Les desventures de Mimí”

També varem filmar des de l’escola, on surten els nens i nenes de més a prop. Us deixem també l’enllaç dels vídeos penjats al YouTube:

Cantania: “Babaua. Les desventures de Mimí” (1)

Cantania: “Babaua. Les desventures de Mimí” (2)

Cantania: “Babaua. Les desventures de Mimí” (3)

Cantania: “Babaua. Les desventures de Mimí” (4)

Cantania: “Babaua. Les desventures de Mimí” (5)

Cantania: “Babaua. Les desventures de Mimí” (6)

Cantania: “Babaua. Les desventures de Mimí” (7)

Cantania: “Babaua. Les desventures de Mimí” (8)

Cantania: “Babaua. Les desventures de Mimí” (9)

Cantania: “Babaua. Les desventures de Mimí” (10)

ARTICLE: 

L’escola Font de l’Alba va participar del projecte Cantania el dia 9 de maig a les 11:30h, juntament amb altres escoles d’arreu de Catalunya.

Aquesta cantata ha estat cantada per uns 42.000 nens de 3r, 4t, 5è i 6è d’Educació Primària durant els mesos d’abril, maig i juny de 2016 a L’Auditori de Barcelona, El Vendrell, Figueres, Granollers, Manresa, Mataró, Olot, Reus, Sant Cugat, Vic, Vilafranca del Penedès, Parla, Saragossa, Sevilla, Valladolid, Brussel•les (Bèlgica), Biefeld (Alemanya), Koblenz (Alemanya) i Neustadt (Alemanya).

La nostra experiència ha estat molt bona a tots els nivells, tant musical, social i cultural, ja que els infants han estat els protagonistes de dur a terme un concert tècnicament difícil, però a la vegada extraordinari.

MOLTES FELICITATS ALS NENS I NENES DE 5è!!!

 

ARGUMENT

La Mimí és una joveneta càndida i innocent, que viu preocupada pel seu aspecte, per la seva coqueteria. Amoïnada per la dificultat de trobar promès, desencisada perquè cap dels seus pretendents no li fa el pes, Mimí rebrà l’ajuda de Cupido. Un Cupido múltiple, que li ofereix un pacte ben original: l’ajudarà a trobar l’home dels seus somnis, si ella accepta fer un fascinant viatge pel temps i l’espai. Un viatge que permetrà la Mimí conèixer personatges i esdeveniments que han tingut una importància capital en l’evolució tecnològica de la humanitat. D’aquesta manera, Mimí descobrirà el gust per l’aprenentatge i s’oblidarà de les banalitats supèrflues que l’havien preocupat fins que va topar amb Cupido. I, tot aprenent, Mimí entendrà que el veritable amor està íntimament relacionat amb la voluntat d’estimar, més que no pas amb la facultat de seduir.

CRÈDITS:
Música: Jordi Domènech
Text: Pere Riera
Direcció Musical: Josep Prats i Elisenda Carrasco i Ribot
Il•lustracions: Escola La Roda de Terrassa – alumnes de 5è curs
Professorat: Isabel Maria Covas, Rebeca Cinta i Montse Ollé

INTÈRPRETS:
Oriol Martí, contrabaix
Jordi Domènech, piano
Oleguer Bertran, trompa
Jordi Guasp, trompa
Imma Lluch, viola
Pere Bartolomé, violí
Aleix Puig, violí
Quico Pugès, violoncel

Anna Moliner i Miquel Cobos, solistes

Ignasi Tomàs, director d’escena

 

 

Share