Canvis a l’Ampa/Afa

Benvolgudes famílies,

us informem que ahir dimecres 20 de febrer es va celebrar l’assemblea ordinària de l’Ampa en la qual es va rendir comptes de tot el que va fer l’entitat al llarg del curs 2017/18. Un altre punt important va ser el canvi de càrrecs. Tota la junta actual causa baixa per fi de mandat i per tant tenim ja una nova junta. Aquí teniu els noms i càrrecs de la nova junta:

Presidenta: Sara Paredes

Vicepresident: Juan López

Secretari: Francis Fernández

Tresorera: Maribel Segado

Causen baixa la Maribel Segado com a Presidenta (segueix com a tresorera en la nova junta), la Gemma Viñas com a tresorera i la Laia Àlvarez com a secretària. La nova Junta els agraeix molt tots aquests anys de bona feina, esperem estar a l’alçada!

D’altra banda, també us informem que el mateix dia vam celebrar una assemblea extraordinària amb un únic punt del dia que era la modificació d’Estatuts referent a la denominació de l’Entitat. Es va explicar que les sigles AFA (Associació de Famílies d’Alumnes) resulta molt més inclusiu que només parlar de mares i pares. La proposta es va aprovar per unanimitat i per tant, a partir d’ara i després de realitzar els canvis legals pertinents, començarem amb la nova denominació AFA. Us informem que ja hem creat un nou correu-e a través del qual us podeu posar en contacte amb nosaltres: afafontdelalba@gmail.com

Us deixem unes fotos fent el traspas de càrrecs!

 

Share