DIA INTERNACIONAL DE LES LLENGÜES

El dia 26 de setembre és el dia internacional de les llengües.
A l’escola, on tenim un projecte plurilingüe ho volem celebrar i per això entre altres activitats, hem fet aquest video sobre la importància d’aprendre llengües.
Aprender lenguas és abrir las mentes.
We like learning languages!

BON CURS NOU!!

El passat dia 12, vam tornar a obrir les portes als nostres infants. Acompanyar-los en el seu “despertar” cap a la vida adulta,

compartint junts aprenentatges i descobriments és sens dubte un regal que ens dona la nostra professió docent.

Gràcies a tota la comunitat educativa per col.laborar en aquest viatge màgic.

BONES VACANCES

Hem arribat al final de curs. Un curs ple de nous aprenentatges i emocions.
Ara ens toca fer vacances per tornar amb renovades forces.
Des de l’escola us desitgem un molt bon estiu.
Gaudiu famílies !
 

Stop Motion 5èA

Durant aquest trimestre els alumnes de cinquè han estat treballant a partir d’una aplicació: l’Stop Motion. Els ha permès crear pel·lícules curtes a partir de la suma de fotogrames. En petits grups, han decidit la temàtica, la tècnica plàstica i el guió de cada curt.… Llegeix més»

TREBALL EN XARXA AMB L’ESCOLA GARBÍ-PERE VERGÈS

Des d’aquest curs col.laborem amb l’Escola de Sant Joan Despí. Els alumnes de segon de la ESO fan un apadrinament TAC amb els nostres alumnes de sisè curs.

Aquest apadrinament digital té com a objectiu principal l’acompanyament dels alumnes més petits en la descoberta de noves eines i aplicacions digui tals amb l’Ipad. Els alumnes de 2n d’ESO, distribuïts en grups de 15 alumne i acompanyants pels mestres de tecnologia, van impartir cinc de les sis sessions a l’Escola de Sant Joan Despí. La darrera sessió i per tancar aquest apadrinament aniran a l’escola Garbí.

Hem creat vincles entre alumnes de diferents edats i ha donat responsabilitat a ambdues parts, establint un compromís seriós  de col·laboració i ajuda ha potenciat l’auto estima dels més grans al adonar-se’n que poden ajudar i ser un exemple per als més petits i ha fomentat el bon ús de les noves tecnologíes.L’avaluació del projecte es farà a través de rúbriques i hi participaran totes les parts implicades.

 

PARTICIPEM EN LA JORNADA DE BONES PRÀCTIQUES TAC

El passat dia 24 de maig vam participar presentant experiències TAC del centre a la jornada de bones pràctiques del Baix LLobregat.

El nostre centre ja fa tres anys que va començar a “digitalitzar” les aules per treballar amb aquestes eines transversals que faciliten el treball competencial dels alumnes alhora que el motiven molt.

Fer un bon ús i actualitzar-nos constanment és un repte pel claustre del centre.TAC

JOCS FLORALS SANT JORDI 2018

Aquest dia 23 hem celebrat a l’escola els jocs florals 2018 potenciant d’aquesta manera  les qualitats artístico-literàries dels nostres alumnes.
Volem compartir una mostra en imatges del que va ser la tarda així com  un poema de Lola Casas on el drac de la llegenda de… Llegeix més»

JOBSHADOWING A FINLÀNDIA

Aquesta setmana cinc mestres del centre estem fent un aprenentatge per observació (jobshadowing) a Laukaa School a Finlàndia. Visitarem diversos centres i la Universitat de Jyväskylä, una de les més prestigioses en temes d’Educació on Finlàndia és un referent mundial. Tot dintre del nostre projecte… Llegeix més»

ACCORDS QUE EDUQUEN

Hem estat seleccionades per presentar el nostre projecte : Tots iguals , tots diferents, dins la jornada Els acords eduquen, organitzat per la universitat Ramon LLull i el Departament d´Ensenyament.

JORNADES ESPORTIVES 2018

 
 
Estem gaudint  les nostres jornades esportives amb ganes i il·lusió. Durant aquests dos dies practicarem diversos esports i activitats esportives dins i fora de l’escola.
Aprendem des de l’esport. Aprendrem amb l’esport.
Recordem els valors de l’esport: Perseverància, respecte, humil.litat, companyerisme, llealtat, gratitut, confiança,compromís, esforç,


 
Llegeix més»