US PRESENTEM EL NOSTRE PROJECTE! 5è A

 

Hola a tots i a totes som el Llibert, l’Anton, l’Alan i el Daniel avui us explicarem el procés del nostre projecte del primer trimestre de 5éA i us ensenyarem el resultat final.
Primer l’Albert va dir a tota la classe que havíem de triar un tema pel projecte, després vam donar idees de quin projecte podríem estudiar durant el primer trimestre i va guanyar la ciència.
Vam crear grups de treball, són els següents: el grup dels Hackers format per Llibert, Anton, Alan i Daniel, el grup de les científiques format per Victoria, Martina, HuaQi, Tasnim i Marina, el grup dels científics meravellosos format per WenShan, Diego i Fiona, i el grup de les reaccions nuclears format per Farhad, Arush i Nicola.
El grup dels Hackers van estudiar la informàtica, el grup de les científiques van estudiar la ciència en general, el grup de les reaccions nuclears estudiaven les reaccions químiques i el grup dels científics meravellosos estudiaven preguntes sobre l’espai. Tot i així, tots vam treballar sobre la ciència en general.
Després de triar tema i grups vam començar a fer i respondre preguntes que ens interessaven sobre la ciència. Durant els següents dies, vam pensar quins apartats podria tenir la nostra revista, i vam triar els següents: presentació dels grups, preguntes interessants sobre la ciència, curiositats, experiments, els virus més letals del món, entrevistes a científics famosos i, per últim, mots encreuats científics. A mesura que anàvem recopilant informació, ho afegíem a un document al Google Drive que teníem compartit amb l’Albert, i ell ens ho anava corregint.

Cap al final del trimestre cada grup va començar el power point per fer una exposició sobre la informació que havia estat buscant aquest temps. Després, un cop acabat, es van repartir les parts per fer l’exposició. Després, cada grup va començar a assajar i quan ja ho tenien van fer la presentació oral. Actualment estem fent les exposicions dels experiments, ens estan sortint molt bé! Tots estan sent molt xulos! Més endavant us ensenyarem el resultat.
Ens ho hem passat molt bé fent aquest projecte! A continuació us adjuntem la revista que hem fet entre tots i totes. Haureu de clicar sobre d’on posa: “Revista Ciència 5è A”. Esperem que us agradi!

Fins aviat!

Revista Ciència 5è A

Llibert,Anton,Alan i Daniel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>