1R PROJECTES. CANVI CLIMÀTIC

Els nens i les nenes de primer aquest trimestre hem treballat el canvi climàtic per prendre consciència del gran problema que ens envolta. També hem descobert moltes coses que podem fer per disminuir la contaminació a la terra perquè tenim clar que salvar-la està a les nostres mans!

A més a més, també hem après moltes coses sobre el nom de les nostres classes: 1r A és la classe dels ossos polars, 1r B la del gel i 1r C la de les roques.

La classe dels óssos polars hem après que la seva pell és negra i que viuen a l’Àrtic. Sabeu que àrtic en grec vol dir os perquè allà es veuen les constel·lacions de l’ossa major i menor?

La classe del gel hem fet molts experiments sobre el gel i els icebergs. Ara ja sabem perquè hi ha coses que floten i altres que no. També hem estudiat l’Antàrtida i els animals que viuen allà, ens ha agradat molt!

La classe de les roques hem après que algunes roques es creen a partir del magma dels volcans i que algunes illes son volcans inactius. Fins i tot vam recrear una explosió!

No volem que el gel es desfaci, que els óssos polars no tinguin on viure i que només hi hagi roques per falta de pluja. Nosaltres ja sabem que salvar la terra depèn de nosaltres, i tu?

 

Clica a la fotografia per veure-les totes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>