TRANSFORMACIÓ DEL PATI

El curs passat els alumnes que fèiem 5è vàrem portar a terme un projecte de transformació del pati per convertir-lo en un Refugi Climàtic.

Durant aquest estiu s’han estat realitzant  les obres oportunes per convertir el nostre pati en un espai més sostenible, fresc i agradable.

Ha estat una sorpresa, arribar a l’escola i veure com havia quedat l’espai, s’havia convertit en un lloc sostenible i molt verd, on a l’estiu ens ajudarà molt a combatre la calor.

El que també ens ha agradat, és que disposem de diferents espais de joc;  hi ha més llocs d’ombra; zones  on podem seure, parlar, esmorzar… Encara que, nosaltres si haguéssim de fer una crítica, pensem que  caldrien  més taules.

Ens ha agradat molt la quantitat de punts d’aigua que hi ha, això és bo per poder-nos refrescar i dóna una  sensació de confort i relax.

Benvingut el nou espai climàtic!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>