3R TALLER NUTRIXEF

Els nens/es de tercer vam començar el mes de març amb la visita de les xefs Bròquil i Pastanaga, que van arribar a la nostra classe per organitzar-nos un  divertit concurs de cuina saludable.

    

    Primer vam començar amb  una connexió en directe amb el superxef ….., que ens va mostrar el contingut de la seva cistella de la compra, per donar-nos així, les claus  d’una alimentació sana, ecològica i amb productes de proximitat.

Immediatament després,  va començar el concurs!!!!

En la  primera prova, cada equip havia de fer una compra d’acord amb els criteris anteriors i passar la supervisió de les nostres xefs. Tots vam rebre molt bona puntuació.

      

En la segona i la tercera activitat vam haver de posar a prova els nostres sentits. Inicialment el tacte, ficant les mans en una capsa per reconèixer  les fruites o verdures amagades i, posteriorment, el gust,  identificant amb els ulls tapats els trossos de fruita tastats.

          

                           

Tot plegat ha estat  un aprenentatge molt, molt divertit i per celebrar l’èxit de tots els equips en el concurs, vam finalitzar amb un superfestí de fruites i iogurt. 

   

BON PROFIT!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>