Engeguem motors a cinquè!

Hola famílies!

A la classe de cinquè hem començat el curs amb moltes ganes i il·lusió! Després de les primeres setmanes d’adaptació a les noves mesures Còvid ara ja les tenim per la mà. La setmana passada vam triar el nom de la classe entre tots i totes, som la classe dels personatges de còmic! 

També hem tingut la sort de poder gaudir d’una sortida a la platja de Sitges! On les monitores del Centre d’Estudis del Mar ens van acompanyar fins als Colls. Vam fer una bona passejada i ens van explicar moltes coses sobre les plantes autòctones com el margalló, els canvis que havia patit la platja de Sitges al llarg del temps i fins i tot vam veure l’avenc de la Cova del Gegant on es van trobar restes de neandertals l’any 2015. Si voleu més informació sobre quines van ser les troballes visiteu aquest enllaç.

També podeu veure algunes fotos de la sortida i altres activitats de classe que hem realitzat com els quadres del festival de cinema de sitges o els grups interactius. Cliqueu a l’enllaç per veure les FOTOS.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>