Curs 2019 – 2020

Pla d’obertura de centre

En previsió de passar a Fase 2 la ciutat de Barcelona i la seva àrea metropolitana, el proper dilluns dia 8 de juny està previst obrir de nou tots els centres educatius i cada centre ha de tenir el seu pla d’obertura. A continuació trobareu un enllaç al pla d’obertura de l’AFA Ciutat Meridiana.

Pla d’obertura de l’AFA Ciutat Meridiana

Horari d’atenció al public a partir del dia 8 de juny

El centre romandrà obert de 16 a 20 hores de dilluns a divendres.

Oferta formativa Curs 2020-21

Oferta formativa autoritzada

A continuació hi ha l’enllaç a un vídeo on es pot veure diferents imatges de l’escola i dels diferents ensenyaments que es fan.

Vídeo de l’escola

Preinscripció proper curs 2020-21

El periode de preinscripció  als diferents ensenyaments que es realitzen en els centres i aules de formació d’adults, és del 15 al 29 de juny.

Cartell oferta formativa Curs 2020-21

 • Podeu trucar per telèfon al següent número 933594566 per demanar informació o obtenir cita prèvia de 16 a 20 hores de dilluns a divendres.

Vídeo preinscripció Curs 2020-21

Hi ha un model de sol·licitud per emplenar la preinscripció online, a continuació trobareu l’enllaç perquè us pugueu descarregar la sol·licitud que és un pdf editable, omplir-la amb l’ordinador i enviar-la al correu electrònic de l’escola: a8062109@xtec.cat. En Assumpte poseu: Sol·licitud preinscripció.

Sol·licitud per a la preinscripció Curs 2020-21

Us recordem que per tal de fer la preinscripció, és preferible fer-la de forma telemàtica.

Si això no fos possible, es podrà fer de forma presencial. Per tal de poder ser atesos de forma presencial, abans s’haurà de demanar CITA PRÈVIA per Internet, fent clic en aquest enllaç. A partir del dia 15 de juny es podrà començar a reservar cita prèvia per als dies de la preinscipció. El dia i hora que s’hagi triat, s’haurà de venir amb mascareta i algun document identificatiu. L’escola pendrà les mides de seguretat recollides en el seu Pla d’obertur i l’atenció serà individualitzada.

Durant aquest període de preinscripció, les persones que ja són alumnes de l’escola però que volen fer algun ensenyament diferent al que estan fent aquest curs, també hauran de formalitzar la preinscripció per aquest nou ensenyament que vulguin fer el curs 2020-21

Per exemple:

 • Un/a alumne/a que ha fet Competic 1, NO cal que faci la preinscripció per a Competic 2,  perquè és un nivell més alt però pertany al meteix ensenyament..
 • Però en canvi, si ha fet Català 2 i el curs vninent vol fer un curs d’Informàtica o Anglès, llavors que l’haurà de fer la preinscripció perque són ensenyaments diferents als que ha fet aquest curs.Per tant, l’alumnat que ja esteu fent durant aquest curs qualsevol ensenyament i no voleu canviar d’ensenyament, només caldrà que confirmeu la matrícula per al curs vinent. Cada tutor/ra del nivell corresponent es possarà en contacte amb vosaltres per confirma o no la reserva de plaça pel curs 2020-21.Dates del calendari de preinscripció:
 • Oferta de places: 12 de juny de 2020
 • Informació i orientació per als alumnes nous: durant el mes de juny de 2020
 • Presentació de sol·licituds: del 15 al 29 de juny de 2020
 • Llista de sol·licituds amb la puntuació provisional: 6 de juliol de 2020 a partir de les 16 h
 • Presentació de reclamacions: del 6 al 10 de juliol de 2020
 • Llista ordenada definitiva: 14 de juliol de 2020 a les 16 h
 • Llista d’admesos i exclosos (per activitats) i llista d’espera: 16 de juliol de 2020 a les 16 h

PREINSCRIPCIÓ A CENTRES I AULES DE FORMACIÓ DE PERSONES ADULTES

A continuació hi ha un enllaç per accedir a les Llistes amb la baremació provisional, podeu accedir a un document pdf on apareix la relació dels alumnes preinscrits per al curs vinent 2020-21.

LLISTES AMB EL BAREM PROVISIONAL CURS 2020-21

En aquest enllaç veureu les Listes amb la Baremació definitiva, on hi ha la relació d’alumnes preinscrits a l’AFA Ciutat Meridiana.

LLISTES AMB EL BAREM DEFINITIU DE LA PREINSCRIPCIÓ CURS 2020-21

Difussió de l’assignació dels alumnes preinscrits

Relació d’alumnes assignats al centre

Important: No hi ha cap alumne en llista d’espera: Tots els alumnes que s’han preinscrit han estat admesos i es matricularan del dia 2 al 9 setembre.

Matrícula

 • Alumnes preinscrits amb plaça assignada: del 2 al 9 de setembre de 2020
 • Alumnes preinscrits de la llista d’espera: a partir del 14 de setembre de 2020. (No hi ha cap alumne en llista d’espera). Començarà la matrícula dels alumnes que hi hagin vingut a partir del dia 1 de setembre a matricular-se a l’escola.

Avís: És important durant el mes de setembre mirar la pàgina web de l’escola per si es produeix algun canvi respecte a les dates per motiu de l’evolució de la pandèmia.

.

 • Horari matrícula Curs 2020-2021

Matrícula oberta al llarg del curs.

Horari de matriculació: De dilluns a divendres de 16 a 20h.

 • Calendari escolar

El 21 de setembre del 2020: inici de les classes.

Del 22 de desembre del 2020 al 7 de gener del 2021: vacances de Nadal.

Del 27 de març al 5 d’abril del 2020: vacances de Setmana Santa.

22 de juny del 2021: finalitzen les activitats escolars.

 

 

 

 

 

Excursió fi de curs a Tarragona

El 30 de maig van fer l’excursió de fi de curs a la ciutat de Tarragona per a visitar les restes dels diferents edificis romans de l’antiga Tarraco. Vam visitar el casc antic de la ciutat i vam veure per fora la catedral gòtica de la ciutat.

La visita es va realitzar amb guia, la qual ens va explicar de manera amena els diferents edificis romans com les restes del Forum romà, del circ i l’amfiteatre.

.

Després de dinar ens vam apropar per veure l’aqüeducte de Tarragona, també anomenat “El Pont del Diable”. Està bastant bé conservat, això si s’ha de tenir en compte que ha sofert diferents restauracions en aquests últims segles. Els alumnes han valorat molt positivament aquesta excursió.

 

Festa de fi de curs

Com cada any el dia 20 de juny vam celebrar la festa de fi de curs en el patí de l’escola. Vam gaudir de la gastronomia diversa que van portar els nostres alumnes .

Posteriorment es va realitzar un Bingo per a sortejar tres obsequis que van portar del viatge de fi de curs a Romania.

Per finalitzar vam fer el ball de cloenda del curs.

És un moment en el qual els alumnes de tota l’escola comparteixen, es coneixen, xerren i fins i tot fan amistats.

Viatge fi de curs a Romania

La setmana de l’11 al 18 de juny vam realitzar el viatge de final de curs a Romania. Vam visitar el dia 12 la regió de Valàquia, en concret la localitat de Curtea de Arges amb visita del monestir on estan enterrats els reis de Romania, així com la caserna on va tenir lloc el judici al dictador Ceaucescu i on va ser afusellat. Al dia següent vam passejar per la ciutat de Sibiu, que va ser Capital europea de la Cultura l’any 2007 i continua sent centre d’events culturals de tot tipus com ara el seu Festival Internacional de Teatre. De Sibiu vam marxar al conjunt històric-artístic de Sighisoara, probable lloc de naixement del Vlad Peles, conegut com l’Empalador, en el qual es va basar el mite de Dràcula. Després vam passar a la regió de Bucovina, on vam fer una ruta pels seus monestirs de pedra que són Patrimoni de la Unesco, com ara el de Moldavita i Voronet. També vam visitar en aquesta regió romanesa el Museu de l’ou on vam conèixer de primera mà la decoració dels ous de Pasqua tradicional a Romania i a tota l’Europa de l’Est. Després vam tornar a Transilvània, on vam visitar la seva capital, Brasov, així com el famós castell de Bran i el castell de Peles abans de tornar a Bucharest. A la capital de Romania vam visitar el Palau de la Primavera, la residència de la família Ceaucescu i vam fer un recorregut pel casc antic de la ciutat abans de tornar a Barcelona.