Celebrant la festa de Cap d’Any amb alumnes dels diferents grups de l’escola. Vam començar menjant diferents plats preparats pels nostres alumnes, per després continuar amb un bingo amb el premi d’una cistella de Nadal. Després vam passar a un altre aula per cantar nadales. Vam ballar i vam finalitzar la festa cremant els nostres desitjos per l’any 2019.

Aquí teniu un enllaç per veure alguns dels moments de la festa de Cap d’Any:

Festa Cap d’Any

Per finalitzar teniu també un enllaç a una nadala quina lletra és totalment original d’una escola de primària que té un contingut molt interessant que ens farà reflexionar una mica sobre la situació actual on hi ha  tant consumisme i on cal pensar que hi ha molta gent que ho està passant molt malament arreu del món. Una nadala que ens crida a ser solidaris amb els que no tenen res o gairebé res.La música és de la cançó de “Despacito”. La nadala la canten alumnes de cinquè de primària.

Nadala nenes i nens de primària

Bones Festes i Bon Any per a tothom!

Marató de TV3 sobre el Càncer

Ahir dia 4 de desembre va venir una metgessa del Marató de TV3 a fer una xerrada a l’escola sobre el tema del càncer. Els alumnes van valorar molt positivament aquesta xerrada i van participar activament fent preguntes a la ponent.

Aquí trobareu l’enllaç als vídeos de la Marató.

https://www.ccma.cat/tv3/marato/videos/2018/210/

“Sí, soc jo”, per Marina Prades i Coral Sant Jordi

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/la-marato-de-tv3/si-soc-jo-per-marina-prades-i-coral-sant-jordi/video/5797688/