TALLER DE CUINA: PURÉ DE CARBASSA I FONDUE DE FORMATGE AMB VERDURES

Aquesta tarda hem seguit amb el nostre taller de cuina. Avui hem aprofitat la carbassa que van obrir la setmana passada els nens i nenes de les bombetes i els Da Vincis per fer-ne un puré. Primer hem tret la pela de la carbassa. Encara estava una mica congelada i freda. Tot seguit ho hem tallat a daus i l’hem posat a bullir al foc. Un cop tova l’hem triturat al turmix. Tothom l’ha volgut tastar, però hem de ser realistes. No ha agradat a tothom…

Mentre feiem el puré també hem preparat pals de verdura (api, pastanaga i porro) per sucar-los amb formatge calent. Ens ha encantat…

FEU CLIC A LA FOTO PER VEURE L’ÀLBUM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>