ELS MITJANS DE TRANSPORT A 4T

Durant les darreres setmanes del mes de març, els nens i les nenes de 4t vam fer el projecte dels transports des de les diferents àrees i realitzant diferents activitats i sortides. Vam treballar des de Català, passant per Mates, Medi i fins i tot TIC! També vam rebre la visita del Daniel Calderón (el pare de la María de 4tA) que condueix un camió híbrid! i ens va visitar el Gerardo Florez (el pare del Miguel de 4tC) amb el seu taxi i ens van explicar com funcionen cadascun d’aquests vehicles i les seves característiques. Un altre dia vam anar a Terrassa, al museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya a veure l’exposició dels transports que allà hi tenen i a veure el funcionament d’una maqueta ferroviària. Per acabar el treball, vam fer una exposició del projecte als fillols de P5 i van haver d’estar molt atents perquè després havien d’omplir una fitxa.

Vam aprendre moltes coses i vam haver de treballar en grup, però també ens ho vam passar molt  bé i vam gaudir molt de la feina i les activitats que vam realitzar.

Si voleu veure tooooot el que vam fer, podeu fer clic al següent collage.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>