ELS MITJANS DE TRANSPORT A 4T

Durant les darreres setmanes del mes de març, els nens i les nenes de 4t vam fer el projecte dels transports des de les diferents àrees i realitzant diferents activitats i sortides. Vam treballar des de Català, passant per Mates, Medi i fins i tot TIC! També vam rebre la visita del Daniel Calderón (el pare de la María de 4tA) que condueix un camió híbrid! i ens va visitar el Gerardo Florez (el pare del Miguel de 4tC) amb el seu taxi i ens van explicar com funcionen cadascun d’aquests vehicles i les seves característiques. Un altre dia vam anar a Terrassa, al museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya a veure l’exposició dels transports que allà hi tenen i a veure el funcionament d’una maqueta ferroviària. Per acabar el treball, vam fer una exposició del projecte als fillols de P5 i van haver d’estar molt atents perquè després havien d’omplir una fitxa.

Vam aprendre moltes coses i vam haver de treballar en grup, però també ens ho vam passar molt  bé i vam gaudir molt de la feina i les activitats que vam realitzar.

Si voleu veure tooooot el que vam fer, podeu fer clic al següent collage.

 

 

2 comentaris

  1. Maite Asens

    Quines coses més xules!!! Sembla que us ho esteu passant súper bé!!!
    Una abraçada amb molt d’amor per a alumnes i mestres del cocle mitjà del Reixac.
    Maite.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>