P3 P4 P5
1r 2n 3r
4t 5è 6è
Entra al teu nivell

 

LA CAPSA A P4

Per tal d’afavorir la interrelació i el coneixement mutu, aquest curs hem pensat fer una activitat on cada nen/a ha de dur, dins d’una caixa, tres objectes que siguin importants per ell/a (contes, joguines,…).

CLIQUEU AQUÍ PER VEURE LES FORTOGRAFÍES.

LA PRINCESETA

El passat dimarts dia 13 de Març la Clara Cols mare de la Bruna de P4A va venir a la classe dels cargols i dels peixos a explicar i teatralitzar el conte de la PRINCESETA.

 

VESTIM EL PATI DE L’ESTALELLA!

Avui hem fet la primera jornada de “Vestim el pati” a l’Estalella. Ens ho hem passat pipa i hem treballat molt. Entre tots deixarem el pati ple de jocs  divertits i el decorarem ben bonic. Demà tindreu sopreses…! Moltíssimes gràcies a tots el col·laboradors, grans i petits!

La neu es fon i pugen les temperatures

Benvolgudes famílies,
Veient que ha deixat de nevar i que les previsions són que les temperatures pugin, esperem que els mestres que venen en cotxe puguin arribar per fer classe normal a les 15:00.
Les colònies de demà de P4 i P5 continuen en peu.

Neu al mati i pluja a la tarda

Benvolgudes famílies,
Sentint les prediccions del temps, sembla que a Vilafranca anirà nevant durant el matí i que cap al migdia començarà a ploure i es desfarà tota la neu. Tenint en compte que el Servei de Trànsit recomana que no es circuli per les carreteres… Llegeix més»

SI SEGUEIX NEVANT…

El Departament d’ensenyament ja ens va anunciar que les prediccions de la Direcció General de Protecció Civil deien que avui dimarts i dimecres es preveia l’arribada d’una onada de fred intens acompanyada d’un front de precipitació.
Ens van demanar que estiguéssim especialment amatents a la confirmació… Llegeix més»