Vídeos projecte REACCIONA

 

El 29 de juny es va fer la presentació oficial dels vídeos realitzats pels joves i les joves de 3r F i 4t F d’ESO de l’Institut Ernest Lluch de Cunit dins del projecte REACCIONA.

Aquest projecte, subvencionat per l’Ajuntament de Cunit, consisteix en la creació d’uns curtmetratges relacionats amb una ONG o entitat, escollida pels alumnes.

D’una banda, l’alumnat de 3r F ha realitzat un vídeo de presentació de la Fundació KALILOU JAMMEH, que té com a missió contribuir a la disminució de la pobresa extrema de les comunitats rurals de Gàmbia, afavorint l’accés de la població a l’educació, l’aigua i la sanitat.

D’altra banda, l’alumnat de 4t F ha elaborat un vídeo per promocionar l’entitat AMANCU (Amics dels animals de Cunit) i recolzar-la en les seves tasques de sensibilització.

El projecte REACCIONA afavoreix, per una banda, l’adquisició dels aprenentatges tècnics i la descoberta del món audiovisual, amb la introducció d’un llenguatge propi. I per altra banda, cal destacar també el clar vessant social del projecte, que aprofita l’atracció que aquesta activitat genera en l’alumnat per afegir motivació i aprofundir en l’aprenentatge i la investigació sobre temàtiques de cooperació, solidaritat, medi ambient i cultura de pau.

 

3 ESO

 

 

4 ESO