Properes activitats

Els companys del Creamat ens fan arribar el calendari de noves activitats:

  • El dimarts 27 d’octubre, a les 6 de la tarda, a la sala d’actes del Departament d’Educació tindrà lloc la presentació de la sèrie de contes amb rerafons matemàtic que ha estat produïda pel programa de TV3 “Una mà de contes”, en col·laboració amb el creamat i amb una llicència d’estudis del Departament d’Educació portada a terme per Carme Aymerich. El programa Una mà de contes emetrà aquests cinc contes consecutivament des del dilluns 2 de novembre fins el divendres 5 de novembre. Us animem a assistir a la presentació i a seguir l’emissió d’aquestes produccions que ens omplen de satisfacció! La inscripció es podrà fer a través d’aquest formulari, a través de l’aplicació de Formació del Departament d’Educació (codi de l’activitat 9000030536) o simplement enviant un missatge a creamat@xtec.cat .
  • El dissabte 24 d’octubre se celebra a Lleida la Primera Jornada de Matemàtiques a l’Educació Infantil. Pot consultar-se el programa de la Jornada .
  • El divendres 30 d’octubre s’inaugura a Centelles l’exposició Experiències Matemàtiques organitzada pel grup del MMACA. Estarà oberta fins el dia 8 de desembre els dissabtes de 18 h a 20 h i els festius de 12 h a 14 h i de 18 h a 20 h. Els dies feiners i per a grups escolars caldrà reservar hora telefònicament a l’Ajuntament de Centelles: 93 8810375. L’exposició ocuparà tot el poble ja que, a més del Centre d’Art el Marçó Vell i de la Capella de Jesús, hi haurà cartells als aparadors de les botigues del poble.
  • El dissabte 7 de novembre, a la Facultat de Matemàtiques i Estadística de la UPC se celebraran les XII Jornada Didàctica Matemàtica d’ABEAM. Es pot trobar més informació, el programa i el formulari d’inscripció a la web.
  • El mateix dissabte 7 de novembre, en el Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya a Terrassa, se celebrarà el V Seminari les ciències i els infants, en el qual hi haurà una important presència de les matemàtiques amb una presentació del creamat i de quatre experiències d’aula. Pot consultar-se el programa del seminari.
  • Els propers 13 i 14 de novembre se celebrarà al CosmoCaixa de Barcelona la II Jornada de l’Associació Catalana de GeoGebra. El període d’inscripció s’acaba el 10 de novembre. Pot consultar-se el programa de la Jornada.
  • En ocasió de la Setmana de la Ciència 2009, el CREAMAT, el CDEC i l’AULATEC convoquen un concurs de presentació de materials (en formats diversos) elaborats  per estudiants de tots els nivells educatius no universitaris. Amb motiu de la celebració de l’Any Internacional de l’Astronomia, l’Any Darwin i l’Any Monturiol els materials produïts hauran d’estar relacionats amb l’evolució biològica, amb l’astronomia o amb la navegació submarina amb finalitats científiques. Podeu trobar més informació a la web de la Setmana de la Ciència.

 

Com sempre, trobareu més informació a la web del creamat.